Senaste nytt om Sony – Lanseringsevent 26 oktober

photo of woman holding phone
Photo by Elijah O'Donnell on Pexels.com

Sony har meddelat att de kommer att ha ett lanseringsevent den 26 oktober. De har inte avslöjat vilken eller vilka nya produkter som kommer att visas den 26 oktober.

I detta Youtubeklipp får du en teaser till eventet den 26 oktober

Enligt en teaser som Sony har släppt inför eventet den 26 oktober är det ett Xperia-event. Sony har som sagt inte avslöjat vilken produkt som ska lanseras den 26 oktober. Men då eventet avser Xperia så kan det kanske röra sig om en ny smartphone eller en ny surfplatta. Det har inte förekommit så mycket spekulationer. Vi får helt enkelt vänta och se vad som lanseras den 26 oktober.

Överraskningsevent

Som sagt så har Sony inte meddelat vad de ska lansera tisdagen den 26 oktober och det har inte varit så mycket spekulationer heller. Vad Sony har för överraskning får vi se om ett par dagar. En del spekulerar dock i att det var ett tag sedan Sony lanserade en ny surfplatta. Andra spekulerar i att det rör sig om en ny smartphone. Det vi vet är att det är ett Xperia-event.

Kamera

I videon ovan som Sony har släppt så är det mycket fokus på kamerafunktioner. Tidigare modeller av Xperia har haft mycket fokus på bild och film. Gissningsvis kommer Sony att fortsätta på den linjen om vi ska utgå från vad de visar i teasern ovan.

26 oktober

26 oktober är datumet då Sony ska ha ett lanseringsevent. Som bekant har Sony sitt säte i Japan. Så om lanseringen sker japansk tid så kommer lanseringen troligen att äga rum väldigt tidigt på morgonen svensk tid. Eventet ska gå att streama på Youtube men Sony rekommenderar en prenumeration på deras kanal. Eftersom eventet är internationellt så borde produkten som lanseras på tisdag också släppas på den internationella marknaden. Håll utkik!

Källa Sony

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.