Christmas Sweeper 3 – spelet med jultema

Snart är julen här så passa på att komma i julstämning med appen Christmas Sweeper 3. Detta spel har jultema med tomtar, ljus, paket, tomteluvor och granar med mera.

Spelet är en variant av det klassiska spelet 3-i-rad men med olika utmaningar. I spelet ska du bland annat lyckas tända ljusen, fånga hoppande snögubbar, fylla julklappsäckar, hjälpa tomten till skorstenen och fylla julstrumpor med mera genom att få tre eller fler juliga figurer i rad.  

Appen Christmas Sweeper 3

  • Kom i julstämning med spelet Christmas Sweeper 3
  • Tusentals matchningsnivåer fyllda med utmaningar
  • Matchningsspel
  • Hjälp jultomtar till skorstenen, hitta gömda paket osv
  • Du förlorar inga liv
  • Lätt att spela och förstå
  • Kan spelas offline
  • Bonusföremål om du får fyra eller fem i rad

Såhär spelar du Christmas Sweeper 3

Spelet består av flera nivåer, över 2 000 matchningsnivåer. Du får tips inför varje ny nivå. I detta spel slipper du se orden Game Over. Du förlorar nämligen inga liv. Klarar du inte en nivå så är det bara att testa igen.

I de olika matchningsnivåerna får du olika uppdrag som att tända ljus, avfyra raketer, fånga hoppande snögubbar, fylla julstrumpor och hjälpa tomten till skorstenen. Det gör du genom att försöka få tre eller fler juliga figurer i rad exempelvis tre granar i rad. För att exempelvis fånga den hoppande snögubben ska du få tre i rad intill den hoppande snögubben. Byt ut, dra och svep julfigurerna, exempelvis tomteluvorna, julbjällrorna, pepparkaksgubben och iskristallerna.

För att underlätta spelt så finns det bonusfigurer. Få fyra eller fem i rad för att skapa kraftfulla bomber och andra bonusföremål. Spelplanen och utmaningarna ser olika ut i de olika nivåerna. En nivå kan exempelvis vara att du ska hjälpa tre tomtar ner till skorstenarna och samla ihop ett visst antal granar. Ladda ner appen och testa detta julspel du med! Kom i julstämning med Christmas Sweeper 3. Du glömmer lätt bort tiden när du spelar detta spel och det är lätt att fastna för Christmas Sweeper 3.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.