Covidbevis i mobilen med Kivra och covidbevis.se

woman holding sign
Photo by cottonbro on Pexels.com

Så här skaffar du Covidbevis i mobilen. Från den för 1 december 2021 så krävs det vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med publik över 100 personer.

När krävs vaccinationsbevis?

Så här står det på Regeringens hemsida. “Regeringens beslut innebär att om verksamhetsutövaren väljer att kräva vaccinationsbevis, behöver de inte beakta de deltagarbegränsningar som Folkhälsomyndigheten ser behov av för de allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som hålls inomhus med fler än 100 deltagare. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna. Vaccinationsbeviset är en del av det så kallade covidbeviset.”

person getting vaccinated
Photo by FRANK MERIÑO on Pexels.com

Hämta ditt vaccinationsbevis på covidbevis.se

För att hämta ditt vaccinationsbevis så gå du in på hemsidan covidbevis.se och trycker på knappen hämta vaccinationsbevis. Sen loggar du in med din e-legitimation. Spara eller skriv ut ditt bevis. Visa sedan upp din QR-kod som finns i beviset.

woman wearing face mask
Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Få vaccinationsbeviset till din digitalabrevlåda Kivra

För dig somhar Kivra kan du få Covidbeviset skickat till din digitalabrevlåda. Gå in i Kivras app och hämta ditt bevis på covidbevis.se, så kommer det automatiskt skicka till Kivra. Detta är väldigt praktiskt för då har du med dig ditt Covidbevis hela tiden. Du kan ladda appen Kivra här under:

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.