Sudoku.com  – spela Sudoku vart och när du vill

a woman taking picture of a product in a round container
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

Med appen Sudoku.com kan du spela Sudoku vart och när du vill. Sudoku är ett populärt och roligt spel som håller din hjärna i trim. I appen kan du välja bland olika nivåer. Appen passar både för dig som är nybörjare och dig som är van att lösa Sudoku.

I början på 2000-talet blev Sudoku populärt i Sverige. Sudoku är ett logikspel där du ska placera ut siffror i ett rutmönster, ett sifferpussel med andra ord.  Ett Sudoku består av 9 kvadrater som i sin tur har 9 mindre kvadrater. Detta rutmönster har då 9 vågräta rader, 9 lodräta kolumner och 9 små rutor (regioner, lådor). När du löser ett Sudoku ska du placera siffrorna 1 till 9 i varje, kolumn, varje rad och varje låda. Reglerna som finns i Sudoku är att varje siffra (1 till 9) bara får finnas en gång i varje rad, varje kolumn och varje låda. När du fyllt i hela rutmönstret och att varje siffra bara förekommer en gång i respektive rad, kolumn och låda så har du lyckats lösa ett Sudoku.

women using gadgets while sitting on a sofa
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Appen Sudoku.com:

  • Klassiskt Sudoku
  • Sifferpussel
  • Välj mellan nivåerna easy, medium, hard och expert
  • Rutmönster 9*9
  • Roligt och avkopplande spel
  • Hjärngympa
  • Statistik – se dina framgångar
  • Du kan få ledtrådar om du kör fast
  • Autospara – fortsätt spela där du slutade sist
  • Välj bland olika färgteman

Spela Sudoku i mobilen

Med appen Suduko.com kan du spela Sudoku vart du än befinner dig och när du vill. Välj vilken nivå som passar bäst för dig. Spelet passar både dig som är van att lösa Sudoku och dig som är nybörjare. Med appen Sudoku kan du både koppla av samtidigt som du tränar din hjärna.  Du kan följa dina framgångar genom att titta på statistiken i appen. Exempelvis kan du se tiden det tagit för dig att lösa ett Sudoku. Om du kör fast så kan du få tips på vägen. Funktionen aotospara finns. Om du inte hinner spela klart kan du välja att fortsätta där du slutade senast. Ladda ner appen och se om du kan lösa det klassiska Sudokut. Lycka till!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.