Bästa apparna för att göra livet lättare 2022

woman in blue long sleeve shirt holding brown smartphone
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Nytt år nytt liv, här kommer de bästa apparna för att göra 2022 skönare, effektivare och roligare!


Covidbevis

Många platser kräver nu vaccinationsintyg, här kan du skaffa Covidbevis i mobilen med Kivra och covidbevis.se. För dig som har Kivra kan du få Covidbeviset skickat till din digitalabrevlåda. Gå in i Kivras app och hämta ditt bevis på covidbevis.se, så kommer det automatiskt skicka till Kivra.

woman having video call in home office
Photo by Ivan Samkov on Pexels.com

Todoist

Slipp hudvärken och ta tag i alla dina måsten med Todoist. Med Todoist kan du organisera din ”att göra lista” du kan exempelvis fylla i vilken dag uppgiften ska utföras och du kan ha olika prioriteringsnivåer för dina uppgifter. Appen Todoist ger dig en bra överblick på vad som ska göras och när och hur du ska prioritera.

organized stationery items on white surface
Photo by EKATERINA BOLOVTSOVA on Pexels.com

Arla Köket Recept 

Låt 2022 bli året då du utmanar dig själv i köket. Arla köket ger inspiration till dig som inte vet vad du ska laga för mat eller till dig som upplever att du alltid lagar samma maträtter. Av Arla kökets app kan du få tips och inspiration till vad du ska laga för mat härnäst. Här finns över 5000 recept att välja bland och få inspiration av.

hanukkah meal on dinner table
Photo by Ksenia Chernaya on Pexels.com

Bookbeat

Bookbeat har ett stort utbud nämligen 200 000 böcker. Här finns allt för alla smaker och det finns böcker både på svenska, engelska och på andra språk. Varför inte lyssna på din favoritbok på promenaden, i löparspåret eller varför inte när du genomför vardagssysslor som att städa. Oavsett vad så kan du drömma dig bort i böckernas värd.

white beats by dr dre wireless headphones
Photo by Parag Deshmukh on Pexels.com

Ekoappen

Ekoappen hjälper och inspirerar dig att ta mer hälsosamma och hållbara beslut i vardagen. I appen får du tips om hur du kan leva ett friskare och mer hållbart liv något som är bra både för dig och för vår planet. I Koppen får du tips på små förändringar som du kan göra i ditt liv för att leva mer hållbart och hälsosamt.

top view photo of assorted fruits
Photo by Trang Doan on Pexels.com

Hemmaträningspass

När vi ska hålla oss hemma så är det lätt att strunta i träningen. Men med appen Hemmaträningspass så finns det inga ursäkter för att inte röra på sig. Appen Hemmaträningspass gör att du kan träna hela din kropp med bara din egen vikt utan att lämna huset!

focused man bending back while practicing high cobra posture
Photo by Klaus Nielsen on Pexels.com

Greenely

Priset för el har skenat, så se till att ta kontroll över din elförbrukning med Greenly! Appen Greenely låter dig få en detaljerad överblick över din elförbrukning. Du kan se hur mycket ditt hushåll förbrukar timme för timme. Sen kan du också få bra överblick veckovis och månadsvis med deras rapporter.

living room
Photo by Houzlook .com on Pexels.com

Lämna gärna en kommentar och berätta om era favorit appar!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.