IKEA appen gör att du kan handla utan att åka till varuhuset

brown white and blue wooden board
Photo by ATBO on Pexels.com

Är du också ett IKEA fan men drar dig för att åka och handla fysiskt? Ja då är IKEA appen något för dig också. Handla inredning och möbler samt inspireras direkt i deras app!

Handla och inspireras

Med appen är det lättaste sättet för dig att handla på IKEA. Här kan du få din beställning levererad eller se vad som finns på lager i ditt varuhus. Kolla runt på artiklar och spara enkelt dina favoriter om du vill handla senare. Du har också öppet köp i 365 dagar om du skulle ångra ett köp, så du har gott om tid att testa det du köpt. Utforska ett personligt flöde av inspiration från sovrum till kök till dekoration och du kan och handla det du gillar direkt i rummen.

IKEA Family

Du kan också gå med i IKEA Family utan kostnad för att få medlemsrabatter och en gratis kopp te eller kaffe vid varje besök. Är du redan medlem så kan du logga in för att få tillgång till ditt digitala IKEA Family-kort vart du än går. Ladda ner appen här under!

appstore ikea
App Store
google play ikea
Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.