Visma Scanner – skanna kvitton och fakturor med din mobil

visma scanner
appar.se

Att köra Visma Scanner tillsamman med ditt ekonomiprogram gör allt mycket smidigare och du slipper leta bland papper. Klockren app för alla som jobbar med Visma!

kontor visma scanner
Photo by Pixabay on Pexels.com

Fungera med ditt vanliga Visma program

Appen Visma Scanner låter dig sköta kvitton och leverantörsfakturor med mobilen. Det kommer hjälpa dig att hålla ordning och lättare kunna se tillbaka om du behöver. Genom att fotografera så kan du skicka digital-kopia till få bokföringsunderlaget till ditt bokföringsprogram. Fungerar tillsammans med Visma eEkonomi, Visma Administration, Visma Förening och Visma Fakturering.

Kom igång med Visma Scanner

Appen är gratis att använda men du behöver fortfarande ha dina vanliga Visma program för att de ska fungera. För att använda appen behöver du logga in på deras hemsida och använder dina vanliga inloggningsuppgifter. Sen laddar du ner appen. Jag lägger en länk längst ner på den här sidan. Efter det behöver administratören av företagets tjänster gå in och ge tillgång till andra användare att använda tjänsten. Och sen är det bara att köra!

kontor visma scanner
Photo by Ylanite Koppens on Pexels.com

Vad du använder Visma Scanner till

  • Fota och skanna kvitton eller leverantörsfakturor
  • Skicka foton som bokföringsunderlag
  • Hantera QR-koder
  • Slipp leta efter kvitton
  • Samarbeta lättare med redovisningsbyrå

Appen för att underlätta ditt jobb

Med Visma Scanner kan du också mejla dina dokument så att det hamnar direkt i ditt ekonomiprogram. Använder du eller ditt företag av en redovisningsbyrå kan du på samma sätt skicka underlaget till dem direkt. Appen kan också läsa av QR-koder i dokument och tolka innehållet. Tack vare att du gör det digitalt kommer du också slippa att leta efter kvitton i pärmar. Det gör att du lätt kan söka upp också enstaka kvitton om det skulle behövas utan att gå igenom och leta fysiskt. För dig som jobbar med Visma är det här verkligen en måste ha app som kommer underlätta ditt jobb!

app store visma
App Store
google play visma
Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.