McDonalds appen – samla McPoints på all god mat

Se alla dina erbjudanden, deals och förmåner hos McDonalds i appen! Beställa direkt och betala med mobilen och få maten dit du vill. Få maten till bilen eller till ditt bord inne i restaurangen.

Personliga erbjudanden för just dig

Erbjudanden blir också mer personliga desto mera du använder appen och du kan själv ange dina preferenser. De finns lokala uppdateringar om event och ibland unika menyer. I deras app hittar du alla kuponger under McPoints och Mina Erbjudanden. McDonalds har också en allergiguide och närings-kalkylator. Så man kan se vad man kan äta vid intolerans eller specialkost och se hur många kcal det är i maten.

Samla poäng på dina köp

De har ett enkelt poängsystem, där en krona är en en McPoint. Poängen kan du sedan använda nästa gång du är på en McDonalds restaurang. Som ny användare får du också 150 McPoints. Via kartan kan du också se vart närmaste McDonalds är samt deras öppettider. Kör du el-bil? Du kan också använda kartan för att se vilka McDonalds som har laddstationer. Perfekt om både ni och er bil behöver fylla på energi!

app store mcdonalds
App Store
google play mcdonalds
Google Play

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.