Readly tillgång till 5000 tidningar och magasin för 99kr i månaden  

hands coffee bed bedroom
Photo by cottonbro on Pexels.com

När du prenumerera på Readly appen får du tillgång till över 5000 tidningar för en kostnad av 99 kr/månad. Det är till och med billigare än att köpa ett lösnummer av vissa av tidningarna.

Du kan ha fem konton

I min familj har vi alltid läst mycket och har en långlivad tradition av att köpa tidningar till varandra på högtider och födelsedagar. Vilket det är slut med nu, för jag har skaffa Readly. Readly är en abonemangs-app. Som Storytell eller Bookbeat, fast för tidningar. På Readly kan du ha 5 konton anslutna på ett abonnemang. Förutom mig själv skapade jag profiler till familjen samt ytterligare en till oss på redaktionen på appar.se, så vi kan ”stay up to date” med mängder av tidningar.

Readly erbjuder ett stort utbud

I appen finns i princip alla tidningar du normalt hittar i mataffären eller i kiosken. Allt från PLAZA, Vi Föräldrar, Skriva, Nostalgi, Veckans Affärer, Illustrerad Vetenskap, Kalle Anka, ELLE, PC För Alla, Allt Om Historia, Bröllops Guiden och Hemmets Journal och mycket mera! Readly erbjuder även ett stort utbud av tidningar på engelska från USA och Storbritannien. Även tidningar på andra stora språk finns att läsa direkt i Readly appen. För flera av tidningarna finns både det aktuella numret samt även äldre utgåvor.

Readlys design

Readly är en användarvänlig app med en mörk design som får förstasidorna att poppa fram. För att bläddra i tidningarna sveper du bara åt sidan. Du väljer tidningar du vill läsa på en gång eller så kan du stjärnmarkera önskad tidning för att läsa den senare. Readly appen är mobilanpassad och fungerar riktigt bra att läsa i mobilen, men en surfplatta är dock mer idealistiskt på grund av den större skärmstorleken.

Om du älskar att läsa eller har dyra tidningsprenumerationer samt bara vill minska din papperskonsumtion, så är det här appen för dig. Du kommer inte ånga dig, den här appen ger stor valuta för pengarna!

Ladda ner till iPhone
Ladda ner till iPhone
Ladda ner till Android
Ladda ner till Android

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.