Galaxy Unpacked kl 16:00 9 februari 2022

a man using cellphone and a wireless earphone
Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Det har varit mycket rykten och spekulationer kring Samsungs kommande lansering.  Nedan kan du läsa om några av dessa spekulationer.

Det har spekulerats om när Galaxy Unpacked ska äga rum. Att det skulle ske i början av året var det många som var överens om. Nu har Samsung fastställt datumet och tid för evenemanget. Galaxy Unpacked kommer att äga rum kl. 16:00 svensk tid den 9 februari.

Modeller

Galaxy S22, S22+ och S22 Ultra

Pris

Ryktet säger liknande pris som Galaxy S21-serien när den lanserades eller något dyrare.

Färg

Galaxy S22 och S22+ kommer enligt spekulationer att lanseras i färgerna vit, grön, rosa guld samt svart. S22 Ultra kommer i färgerna svart, mörkröd, grön och vit.

Design

Galaxy S22 och S22+ kommer enligt spekulationer att se ut som sina föregångare. S22 Ultra ska enligt rykten ha en mer kantig design som påminner om Galaxy-Note serien.

Kamera

Enligt rykten är kamerafunktionen på Galaxy S22-serien en uppgradering från S21-serien. Spekulationer säger att kameran på S22 och S22+ får en huvudkamera med 50 megapixlar. S22 Ultra får enligt rykten en huvudkamera med 108 megapixlar.

Batteri

Enligt rykten ska de modellerna laddas snabbare. Laddningshastigheten sägs kunna förbättras från S21-seriens 25 watt till 45 watt. Däremot spås batterikapaciteten att bli något mindre än för S21. Men det kan kompenseras av att laddningshastigheten kan vara bättre.

Skärm och display

Rykten säger att skärmen för Galaxy S22 och Galaxy S22+ kommer att bli något mindre än föregångarna. Däremot ryktas det om att S22 Ultra får en något större skärm. Enligt rykten kommer S22 ha en 6,1-tumssärm, S22+ en 6,55-tumsskärm och S22 Ultra 6,8 tum. Alla tre modellerna förväntas ha en uppdateringsfrekvens på 120Hz.


 I butik

Det finns inget besked ännu när de nya Samsungtelefonerna kommer att finnas i butik. Men ryktet säger den 24 februari. Att de finns i butik den 24 februari är en bra gissning då det vanligen är omkring två veckor mellan att den nya enheten avslöjas till att den finns i butik. Förhoppningsvis får vi reda på detta datum under Galaxy Unpacked den 9 februari.

Källa: Samsung, TechRadar, Ny Teknik

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.