ICA – deras app med allt från recept till inköpslista till erbjudanden

close up of a woman using a smartphone
Photo by Anna Tarazevich on Pexels.com

Deras appen gör din vardag lite enklare för dig som är stammis på ICA. Genom att du kan hitta inspirerande recept, skapa inköpslistor och får ta del av bra erbjudanden!

Reklamfilm

I ICA appen får du ny inspiration varje vecka med goda recept, nya deals och fantastiska mat ideér. Här kan du också enkelt skapa inköpslistor så du vet vad du ska handla när du kommer till butiken. Se också ditt aktuella saldo och välja om du vill betala direkt i appen. Du kommer också få personliga erbjudanden och förmånliga rabatter. Spara också gärna ner din favorit butik så du kan hålla koll på just deras aktuella kampanjer.

ICA har smarta inköpslistor

Med deras smarta inköpslistor kan du lägga till hela recept och på så sätt se allt du behöver handla för att kunna göra just den maträtten. Eller så lägger du bara in det du själv vill ha i din inköpslisa. Du kan också dela din lista med andra i hushållet. En riktigt smart funktion är att du också kan se i självscannings handtaget din inköpslista – så att du inte glömmer något. Väldigt praktiskt. I alla fall för mig som allt som oftast glömmer köpa med mig det viktigaste från affären.

Recept för vardag och fest

I appen kan du hitta tusentals recept för både vardag och fest samt allt mitt i mellan. Sök på kategorier och spara det du gillar så du enkelt kan hitta dem. Om du skakar telefonen så kommer det också slumpas ett recept, riktigt kul funktion! I appen kan du enkelt ha koll på ditt saldo och se din insamlade bonus. Har du ICA bankens betalkort kan du också betala direkt med mobilen i butiken. Ladda ner appen nu i länken under:

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.