Milkywire – var med och rädda planeten

calm woman in red dress using smartphone on bench
Photo by Gustavo Fring on Pexels.com

Med appen Milkywire är du med och räddar vår planet. Idag pratas det mycket om hur vi människor påverkar miljön och vår planet. Som tur är finns det många eldsjälar och många organisationer som arbetar för att vi ska få en bättre miljö. Appen Milkywire hjälper dig att hitta organisationer som arbetar för att vår miljö ska bli bättre. Organisationerna som finns på plattformen granskas och är pålitliga. I appen kan du exempelvis följa och se vad din donation gör för skillnad.

Milkywire

  • I appen finns flera organisationer samlade och du kan välja vilken eller vilka du vill stödja
  • I appen kan du se hur din gåva för skillnad för miljön
  • Lär dig mer av experterna och om de olika organisationerna
  • Transparens, du ser vad pengarna går till
  • Du får uppdateringar från experter som är ute på uppdrag
  • I appen hittar du endast organisationer som har granskats och som är pålitliga
green leafed trees
Photo by Tyler Lastovich on Pexels.com

Endast pålitliga organisationer

Lada ner Milkywire och var med och gör skillnad. Idag finns det många olika organisationer som arbetar för miljön. Det kan till och med vara svårt att välja vilken organisation du vill stödja. I appen Milkywire finns flera organisationer samlade på ett och samma ställe. De organisationer som finns i appen Milkywire är organisationer som har granskats och som är pålitliga.

a person sitting on wooden planks across the lake scenery
Photo by S Migaj on Pexels.com

Olika organisationer

I appen finner du många olika organisationer som alla har det gemensamt att de arbetar för en bättre miljö. Du finner bland annat organisationer som arbetar med att skydda vilda djur, bekämpa klimatförändringar, rädda haven och rädda skogen.

aerial photography of snow covered trees
Photo by Ruvim Miksanskiy on Pexels.com

Du blir delaktig

Om du väljer att stödja en organisation i appen kommer du att få uppdateringar från de experter som arbetar på ett uppdrag. På så sätt blir du mer involverad och du ser att gåvor och donationer faktiskt gör skillnad. Ladda ner appen och var med att rädda bland annat skogar, hav och vilda djur.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.