Google Play Pass – tillgång till mängder av roliga spel till din Android

Spela massa kul spel utan annonser eller köp i apparna med Google Play Pass. Kostar 59kr i månaden men du kan också dela dit konto med 5 stycken familjemedlemmar och du kan prova 1 månad gratis!

Bild: Google Play

Få tillgång till massor av olika spel och appar

Google Play Pass kostar 59,00 kr i månaden och 355,00 kr om året i Sverige. Den familjeansvariga kan också dela åtkomsten med upp till fem andra familjemedlemmar. Utforska en ständigt växande katalog med allt från avkopplande spel till poddar samt mycket mer. Du behöver ha en kompatibelt med mobila enheter och surfplattor med version 16.6.25 eller senare av Play Butik och Android 4.4 eller senare.

Dela med 5 andra konton

Med Google Play så finns något för alla i familjen att utforska som spel till appar och barnvänliga titlar. Du kan testa den första månaden för att se om det passar dig gratis. Sedan rullar det på månadsvis eller så köper du en årsprenumeration.

Det krävs att du har en Android eller andra enheter med Play Butiken och att du har ett Google konto. För Iphone finns motsvarande tjänst Apple Arcade som vi inom kort kommer skriva om här på appar.se!

https://play.google.com/intl/sv_se/about/play-pass/

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.