Loppisappen – Hitta mängder av loppisar, second hand och antikbutiker direkt i mobilen!

women at the thrift store
Photo by cottonbro on Pexels.com

Loppisappen är till för alla er som älskar loppisar, second hand och antikt. Med hjälp av appen kan du hitta nya guldställen att fynda på, men också dela med dig av dina favoritloppisar till andra.

Att handla second hand är både bra för din plånboken och miljön. Du kan enkelt hitta loppisar i din närhet, se öppettider och andras betyg. Dela med dig av dina favoritloppisar eller second hand butiker så att andra kan hitta dit.

woman in red and black sweater
Photo by cottonbro on Pexels.com

Hittar du en loppis som inte finns kvar eller uppgifter som inte stämmer. Tveka inte att rapportera en ändring. Hitta loppisar längs den resväg du tänkt resa. Välj hur lång från vägen de loppisar du vill besöka ska vara.

woman in yellow shirt sitting on chair
Photo by cottonbro on Pexels.com

Betygsätt de butiker du besöker för att hjälpa andra på deras loppisresa. Skapa en lista med loppisfynd som du letar efter. Det är lätt att bocka av dina fynd när du väl hittat dem. Spara dina favoritloppisar så att du enkelt hittar dit igen.

women removing clothes from the chest
Photo by cottonbro on Pexels.com

Saknar du en butik i appen så är det enkelt att lägga till den. Tanken med appen är att alla loppisentusiaster ska dela med sig av sina tips och därigenom skapa Sveriges största samling av loppisar tillsammans

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.