BookBeat – njut av en bok var som helst och när som helst

a woman with wireless earphones
Photo by ANTONI SHKRABA on Pexels.com

BookBeat är en app för ljudböcker och e-böcker och genom prenumerationen kan du njuta av en bok var som helst och när som helst!

Bookbeat har ett stort utbud nämligen 200 000 böcker. Här finns allt för alla smaker och det finns böcker både på svenska, engelska och på andra språk. Varför inte lyssna på din favoritbok på promenaden, i löparspåret, när du njuter av solen på balkongen eller i en solstol på stranden, eller varför inte när du genomför vardagssysslor som att städa. Du har möjlighet att prova på BookBeat gratis i 14 dagar.

Tre olika typer av prenumerationer

  • Basic – 99 kr/mån, ger dig 20 timmars lyssning eller läsning
  • Standard – 149 kr/mån, ger dig 100 timmars lyssning eller läsning
  • Premium – 199 kr/mån, ger dig obegränsad lyssning och läsning
Photo by ANTONI SHKRABA on Pexels.com

Funktioner

BookBeat har många bra funktioner. Du kan avsluta din prenumeration när som helst det finns nämligen ingen bindningstid. Du kan ladda ner en bok som du kan lyssna på offline och på så sätt spara på din surf. Via ett familjekonto kan alla i familjen lyssna på just sina favoritböcker. Med ett familjekonto kan du dela ditt konto med familjen det kan vara upp till fem profiler på ett konto. Önskas barnanpassat innehåll i appen så kan du växla till barnläge. En annan funktion som Bookbeat har är sovtimern. Om du lyssnar på en bok och har aktiverat sovtimern så stängs boken av efter valt antal minuter.

Inspiration

Om du inte vet vilken bok du vill lyssna på eller läsa härnäst så kan du få inspiration i appen. Under fliken inspiration hittar du flera tips samt olika topplistor. Både listor över vilka böcker som trendar just nu, populära nyheter, veckans mest lyssnade och kommande ljudböcker och många fler inspirerande listor och boktips. Du kan även välja att söka efter böcker via kategorier som exempelvis romaner, spänning, personlig utveckling eller romance. m.fl. Har du sparat en kommande bok kan du välja att få en notis när boken finns tillgänglig som e-bok eller ljudbok. Du kan ladda ner BookBeat via länken nedan!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.