Visual Timer är ett effektivt sätta att göra klart saker på tid

photo of woman leaning on wooden table while looking upset
Photo by Yan Krukov on Pexels.com

Appen Visual Timer är helt enkelt exakt vad namnet berättar. Ett visuellt tidtagarur, som du har i mobilen. Har du ont om tid eller vara önskar att du var mer effektiv? Ja då är det här appen för dig. Både ett smart och enkelt sätt att pusha dig själv att bli bättre och snabbare samt för att hinna med mer saker. Visual Timer är en riktigt bra att ha app!

Fokusera och effektivisera tiden

Visual Timer är en klassiskt stoppur utan massa krångel som låter tidsbegränsa dina uppgifter. Det är ett bra verktyg att få saker gjort och att verkligen fokusera. Du kan också ställa in påminnelse för raka motsatsen. Till att låta den påminna dig om att ta paus som låter dig ladda om batterierna. Man kan också planera upp sitt schema i förväg. Så att du håller koll på när, var och framförallt hur länge du ska göra olika grejer. Visual Timer kan du använda för vad du vill eller behöver få gjort. Allt från läxläsning, träning, matlagning, läsa en bok eller yoga. Testa själv för att se hur smart det är att hålla koll på tiden och få mer över till det du vill!

Att gör en sak i taget

Att ta en uppgift i taget och göra klart det helt är en välbeprövad metod för att få mera gjort. Jag jobbar själv med den metoden här på Appar. Troligtvis så kommer jag aldrig att sluta upp med det, efter som det fungera så himla bra för mig! Jobbar genom att jag sätter av tid för research, testa appar, skriva ner mina tankar, gör en mall, väljer ut bilder och skriver ihop texten, korrigerar och finslipar. Och det sistnämna, att finslipa skulle jag göra i alla evighet utan en deadline. Så Visual Timer kan också vara till stor hjälp vid mer komplexa uppgifter genom att du bryter ner dem i mindre. Men lika praktiskt även för kortar saker att utföra som sysslor, aktiviteter eller annat du vill få gjort!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.