Bitmoji gör att du skapa din egen avatar

Lek och ha kul genom att skapa din egen Bitmoji! Här kan du skapa en din egen avtar som kan göra alla möjliga saker som du sen kan dela med dina vänner.

Skapa din egen digitala kopia

Det var löjligt enkelt att skapa sin egen Bitmoji. Du behöver bara ladda ner appen för att komma igång. Du kan anpassa den att se ut som en kopia av dig själv. Först väljer du hudfärg, hårfärg och frisyr. Efter det så anpassar du ansiktet. Allt från ögonen, ögonbryn, näsa, käke, ansiktsform, mun osv. Du kan också lägga till detaljer som kindben, fräknar, rynkor eller hörapparat. Sen så väljer du vilken kroppstyp din avtar ska ha. För att göra din Bitmoji ännu mer personlig så kan du lägga till örhängen, piercingar och glasögon samt för en sista touch sminka din avatar.

Styla din Bitmojis

När du skapat grunderna för hur din Bitmoji ska se ut är det dags att styla din figur. Starta från toppen och välj en huvudbonad, som jag gjort på bilden över med en krona eller kanske en mössa eller keps. När det kommer till garderoben är möjligheterna nästa oändliga till att återskapa din riktiga stil. Välj färdiga outfits eller para ihop över och underdelar själv. Det finns också många varumärken att välja på. Här hittar du exempelvis Adidas, Converse, Levis, Ralph Lauren och deras egna Bitmoji Fashion.

Skicka och dela din Bitmji med vänner

När du har din Bitmoji redo så är det bara att komma igång och låta den återspela ditt liv och humör med deras klistermärken. Du kan söka på ord eller leta bland deras förvalda taggar. Populära sökord är bland annat good morning, hi, lov u, birthday, thank you, miss you, sorry och food. Så nästa gång du chattar med någon gör det mer personligt genom att svara med din avtar. Du kan också ta det ett stag länger och skapa Friendmoji som är när du och dina vänner är i samma klistermärke.

Vill du ta det ett steg längre kan du till och med trycka upp din Bitmoji på diverse produkter genom Bitmoji Store. Allt ifrån tröjor, munskydd, muggar, vykort, kuddar, mobilfodral till nyckelringar. Förverkliga dig själv online genom att ladda ner appen Bitmoji här under!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.