Önskefoto – föreviga dina favorit minnen

couple taking picture
Photo by Vera Arsic on Pexels.com

Med appen önskefoto kan du skapa både en fotokalender, fotobok, fotokort, väggdekoration, framkalla bilder och redigera bilder. Med Önskefoto kan du föreviga dina minnen!

I appen kan du enkelt skapa dina egna personliga fotoböcker, kalendrar, fotokort eller väggdekorationer med foton från din mobil eller sociala medier. En fotobok eller en kalender med egna foton är alltid en rolig present eller julklapp att ge bort och som många uppskattar att få.

Appen Önskefoto:

 • Föreviga dina minnen
 • Skapa och designa fotoböcker
 •  Skapa och designa fotokort
 • Skapa och designa en fotokalender
 • Skapa egna väggdekorationer
 • Redigera bilder
 • Framkalla bilder
 • Skapa fotoprodukter med bilder från mobilen eller från sociala medier
 • Du kan lägga till text till dina fotoprodukter
 • Du kan välja mellan olika layouter på exempelvis fotoböckerna och fotokalendrarna
 • Välja färger till din fotobok eller fotokalender
 • Säkra betalningsalternativ
close up photo of yellow and white cat
Photo by Pixabay on Pexels.com

Fotoböcker

Med Önskefoto kan du skapa och designa dina egna fotoalbum och på så sätt föreviga dina minnen. Du väljer själv innehållet i din egna fotobok.  Vill du kanske skapa ett bröllopsfotoalbum, eller en fotobok med senaste resorna eller en fotobok med bilder på barnen. Det finns olika format, omslag och layouter att välja bland. En fotobok är alltid en uppskattad present eller julklapp.

Fotokort och fotokalender

Skapa dina egna tackkort, julkort eller inbjudningskort m.m. med egna bilder och skriv en hälsning. Skapa och designa en egen fotokalender. Det finns även fördesignade fotokalendrar. En fotokalender är också en rolig julklapp att ge bort och många gillar att få en personlig fotokalender.

man carrying her daughter smiling
Photo by Josh Willink on Pexels.com

Anpassa dina bilder

Skapa dina egna väggdekorationer. Välj mellan olika storlekar och material som exempelvis modernt plexiglas eller stilren aluminium. Styla dina bilder med Önskefoto. Du kan redigera bilden direkt. Du väljer själv layout och placering.

Framkalla bilder

Framkalla dina bilder via Önskefoto. Välj mellan olika format, storlek, om du vill ha en vit kant, retrobilder, matt eller glansig bild med mera. Ladda ner appen Önskefoto och återupplev och föreviga dina minnen. Med Önskefoto kan du skapa personliga julklappar och presenter såsom en fotobok eller en fotokalender.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.