Apple Event 2022 – nya iPhone 14, Apple Watch och AirPods Pro

apple logo
Photo by Armand Valendez on Pexels.com

Här är alla stora nyheter från Apple Event 2022. Introducerar iPhone 14 Pro, iPhone 14, Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 och AirPods Pro.

Här är höjdpunkterna från Apple Event den 7 september 2022.

Om ni missade Apple Event igår kväll så är det ingen fara, för är under kan ni se alla de stora händelserna från gårdagens evenemang. I vanlig ordning så har mobilen, klockan och hörlurarna blivit bättre och snyggare!

iPhone 14 & iPhone 14 Plus

iPhone 14 & iPhone 14 Plus

iPhone 14 och iPhone 14 Plus kommer i oktober. Kameran har en ny autofocus och mer avancerat dual-camera system för att ta ännu bättre bilder. Med Action Mode för att göra inspelning av videos smidigare. De nya mobilerna är utrustad med A15 Bionic chip och har den längsta batteritiden någonsin på en iPhone.

iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max

Den har det mest imponerande kamerasystemet någonsin för en iPhone med en 48MP kamera. För alla fotografer som vill ha mer kontroll över sina bilder så finns också en ny 48MP ProRAW alternativ. Med ett nytt Action Mode kan du på ett helt nytt sätt stabilisera dina videos när du filmar. iPhones Cinematic Mode är nu i 4K HDR. .Den har också ett A16 Bionic chip och ett batteri som håller hela dagen. Den har också en utökat sin säkerhet med Emergency SOS via satellit och Crash Detection om du skulle krocka.

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Klockan är den mest kapabla Apple Watch någonsin. Den har ett 49 mm titanhölje och ett batteri som håller i dagar. Den har bland annat innovativa säkerhetsfunktioner som en 86-decibel siren och vatten resistent till 100m.

AirPods Pro

AirPods Pro

AirPods Pro har nu upp till 2x bättre aktiv brusreducering från störande ljud omkring och kommer ge dig ett bättre upplevelse. På en laddning har AirPods Pro upp till 6 timmars batteri. Med deras Touch Control kan du enkelt justera volymen med ett svep med handen och även hantera uppspelningen. Den kommer också i fler storlekar så att AirPods nu passar fler.

Emergency SOS via satellit

Emergency SOS via satellite

Med Emergency SOS kan du nu få hjälp vid en nödsituation även om du inte har Wi-Fi eller inte kan ringa. Nu kommer det att gå att få kontakt med SOS via satellit och genom textmeddelande få hjälp snabbare med förvalda frågor om din nödsituation.

Dynamic Island på iPhone 14 Pro

Dynamic Island på iPhone 14 Pro

För iPhone 14 Pro introduceras nu Dynamic Island som är en mutlitaskande upplevelse som är både är en praktiskt och rolig upplevelse. Det är en interaktiv plats där du har notifikationer och aktiviteter som fungerar med olika appar. Spana in videon ovanför för att se hur smart och snygg Dynamic Island är för iPhone 14 Pro.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Här är nya iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max - Appar.se
  2. Iphone 14, Apple Watch, AirPods Pro och iOS 16 - Appar.se

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.