Iphone 14, Apple Watch, AirPods Pro och iOS 16

Här är allt du behöver veta om nya Iphone 14, Plus, Pro och Pro Max samt Apple Watch Ultra, AirPods Pro och iOS 16.

Apple Event 2022

Innovativa Dynamic Island på iPhone 14 Pro och Pro Max

Här är artikeln för dig som är hellre ser på filmer istället för att läsa. Här kan du kolla på de viktigaste händelserna om alla Apples nya produkter. I vanlig ordning så har mobilen, klockan och hörlurarna blivit bättre och snyggare!

Iphone 14, Plus, Pro och Pro Max

Jämför de 4 nya iPhone 14 modellerna

Nya iPhone 14 och iPhone 14 Plus har en ny autofocus och mer avancerat dual-camera system för att ta ännu bättre bilder. De nya mobilerna är utrustad med A15 Bionic chip och har den längsta batteritiden någonsin på en iPhone. På iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max tar du kontroll över dina bilder med en ny 48MP ProRAW alternativ. Med ett nytt Action Mode kan du också på ett helt nytt sätt stabilisera dina videos när du filmar med Cinematic Mode är nu i 4K HDR. Den har också ett A16 Bionic chip och har utökat sin säkerhet med Emergency SOS via satellit och Crash Detection om du skulle krocka.

AirPods Pro

På en laddning har AirPods Pro upp till 6 timmars batteritid

AirPods Pro har nu upp till 2x bättre aktiv brusreducering från störande ljud omkring och kommer ge dig ett bättre upplevelse. På en laddning har AirPods Pro upp till 6 timmars batteri. Med deras Touch Control kan du enkelt justera volymen med ett svep med handen och även hantera uppspelningen. Den kommer också i fler storlekar så att AirPods nu passar fler.

Apple Watch

Apple Watch Ultra kostar från 10995kr

Här kan du jämföra Apple Watch Series 8, SE och Ultra. Prislappen på de olika klockorna har ett rejält hopp, den billigaste kostar 3395kr och den dyraste 10995kr. Dyrgripen speglas också i alla avancerade funktioner som kommer med Apple Watch Ultra. Nätt och jämt att det kan kallas “klocka.” Den har bland annat innovativa säkerhetsfunktioner som en 86-decibel siren och vatten resistent till 100m. Retina-skärm som alltid är på, mäter syrenivån i blodet, varna vid hög/låg puls, temperaturavläsning, nödanrop SOS, kraschdetektering och mobiluppkoppling.

iOS 16

 Avancerad intelligens och smidiga sätt att kommunicera och dela.

Anpassa låsskärmen på nya sätt med flera låsskärmar med olika bakgrunder och stilar som du kan växla mellan. Med fokusläge kan du enkelt välja vilka appar och personer som du vill ta emot notiser från. Med iOS 16 kan du nu raderar ett meddelande för mottagaren upp till två minuter efter att du skickat. Nycklar är en enklare och säkrare inloggningsmetod som ersätter vanliga lösenord. Familjedeling gör det enkelt att hantera dina barns konton. Du kan bland annat åldersanpassa medier, skärmtid och platsdelning.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.