Samsung Galaxy Z Fold4 – smartphone och surfplatta

Galaxy Z Fold4 är mobilen för dig som vill ha det extra. Med sina två stora skärmar har mobilen allt du behöver. 

Med sina dubbla skärmar har Galaxy Z Fold4 allt du behöver. Frontskärmen som används när mobilen är stängd är på 6,2 tum. Huvudskärmen är på hela 7,6 tum när du öppnar upp telefonen. Perfekt när du spelar spel eller ser på film. Lägg till appar i din Taskbar, där man kan koppla ihop upp till tre appar med varandra och ha de öppna på samma gång. Multi View gör att man kan utnyttja den stora huvudskärmen till fullo genom att växla mellan t.ex. sms-konversationer eller läsa mail.

  • Färger: Svart, Grågrön, Beige
  • Minne: 256 GB, 512 GB
  • Skärm: 7,6 tum, dynamisk AMOLED
  • Kamera: Fyra kameror (50 + 12 + 12 + 10 MP)
  • Selfiekamera: 10 MP
  • Fingertrycksavläsare: Ja
  • Batteri: 4 400 mAh
  • Trådlös snabbladdning: Ja
  • Redo för 5G: Ja

Fold 4 har ett enastående antal kameror på totalt 5 stycken. Samsung Galaxy Z Fold4 har en 50+12+12 Mpx bakre trippelkamera och en 10+4 Mpx selfie-dubbelkamera. I stängt läge kan du använda en 6.2″ Dynamic AMOLED-pekskärm med 2268 x 832p upplösning. Inuti hittar du en ihopfällbar 7.6″ Dynamic AMOLED-pekskärm med 1768 x 2208p upplösning.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.