Galaxy Z Flip 4 släpps idag 26 augusti 2022

Låt allt det viktigaste synas på frontskärmen på Galaxy Z Flip 4. Här kan du enkelt kontrollera allt ifrån musik och appar, besvara meddelanden och se notiser – direkt på utsidan.

Samsung Galaxy Z Flip4-smarttelefon tar den unika vikbara designen till ännu högre nivåer. När den är stängd är den nästan fyrkantig och lätt att bära i fickan. Galaxy Z Flip kommer med Android 11, operativsystemet från Google. Galaxy Z Flip är utrustad med ett unikt 3 700 mAh dubbelbatteri och stöder snabb trådbunden laddning via USB-C. Tack vare det halvöppna Flex-läget kan den stanna i vilken position som helst mellan 70 och 110 grader. Detta kan vara användbart för videosamtal eller titta på innehåll.

Fakta om Galaxy Z Flip 4

 • Pris: från 12 790kr
  Färger: Guld, Grå, Ljusblå, Ljuslila
 • Minne: 128 GB, 256 GB, 512 GB
 • Skärm: 6,7 tum, dynamisk AMOLED
 • Kamera: Tre kameror (12 + 12 + 10 MP)
 • Selfiekamera: 10 MP
 • Fingertrycksavläsare: Ja
 • Batteri: 3 700 mAh
 • Trådlös snabbladdning: Ja
 • Redo för 5G: Ja

Finns i fägerna Bora Purple, Graphite, Pink Gold och Blue. Den 6,7” stora skärmen. 1,5 meter djupt vatten i upptill 30 minuter. 12MPUltravid kamera och Vidvinkelkamera 12MP samt Selfikamera 10MP. Nu introduceras FlexCam – en mångsidig kameraupplevelse med unika hands-free-möjligheter. Så utnyttja din mobils enorma flexibilitet till att fånga bättre gruppbilder, selfies och filmer.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.