Marshall Bluetooth förhöjer din musikupplevelse

close up shot of a speaker
Photo by Sai Krishna on Pexels.com

För alla som har Marshall hörlurar eller högtalare så tar deras app Marshall Bluetooth din användarupplevelse till nästa nivå.

Börja med att laddaner appen Marshall Bleutooth till din smatphone och gå in i appen. För att komma iogång kommer du koppla din enhet till appen genom att den söker efter den. Efter det kan finjustera dina EQ inställning för att få ljudet precis som du önskar det. I appen finns en snabbguide med instruktion om hur man sammankopplar specifika enheter samt en användarmanual.

Kompatibla produkter

Helt trådlösa hörlurar som fungerar tillsammans med appen är MOTIF A.N.C., MINOR III och MODE II. Over-ear som är kompatibel är MONITOR II A.N.C. On-ear är MAJOR IV och MAJOR III BLUETOOTH. In-ear som du kan använda är MINOR II, MODE EQ och MODE. Många av Marshalls högatare fungerar också tillsammans med deras app. Bland annat ACTION III, STANMORE III, KILBURN, MIDDELTON och EMBERTON samt WOBURN.

Jag använder dagligen mina hörlurar Minor III från Mashall. De har 25 timmars total speltid. Med ett fulladdat fodral kan man ladda sina earbuds fyra gånger med ett fulladdat case och hörluranas speltid är fem timmar per gång. Jag älskar verkligen mina hörlurar, ljudkavaliten är riktigt bra och otoligt bekväma att ha i öronen. De passar perfekt för all daglig användning som att lyssna på musik, prata i telfon eller lyssna på en ljudbok. Självklart behöver du inter ha appen Marsha Bluethoot för att kunna använda dina Marshall produkter.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.