Electrolux Wellbeing – styr din robotdammsugare från mobilen

Med appen Electrolux Wellbeing kan du schemalägg uppgifter och automatisera städningen oavsett var du befinner dig. Så att du kan få komma hem till ett dammfritt hem!

För alla som använt appen Electrolux Pure A9 kan de vara bra att veta att den nu har ersatts av appen Electrolux Wellbeing. Har själv en Elextrolux-dammsugare hemma och det är så skönt att kunna styra den oavsett vad jag är. För i ärlighetens namn finns det något tråkigare än att dammsuga?

Med appen kan du spåra städningen i realtid och se vart den städar. Du kan också se din städhistorik och få en karta över var robotdammsugaren har städat. I mobilen kan du också skapa olika städscheman. Exemelvis kanske du önskar att dammsugaren ska städa under vissa tider och veckodagar när du ändå inte är hemma. En av mina favorit funktioner är att du kan skapa olika zoner i ditt hem som den ska städa. Som till exempelt en zoon för hallen, sovrumet eller köket. När du då vill att din robotdammsugare ska städa väljer du då bara den zoonen.

Pure i9.2 Robotdammsugare

För en månad sen flyttade robotdammsugaren Electrolux Pure i9.2 in hemma hos oss. En dyr, guldig och rektangulär hjälpreda som håller golvet damfritt. I ett hem med både en katt och en hund så finns de gott om hår att suga upp men det har robotdammsugaren klarat galant. Den raktangulära formen gör att den kommer in åt alla hörn och med 3D Vison behöver du inte ens flytta på saker för att den ska kunna städa. En riktigt fenomenal robotdammsugare och trots sitt pris värd varenda krona!

Bild från Electrolux på robotdammsugaren Pure i9.2

Du kan ladda ner appen här under:

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.