De bästa mobilspelen för alla som älskar fantasy och sci-fi

photography of man using mobile phone
Photo by LinkedIn Sales Navigator on Pexels.com

Spela The Lord of the Rings: War, Game of Thrones: Conquest, Star Wars: Galaxy of Heroes och Marvel Contest of Champions.

The Lord of the Rings: War

Trailer The Lord of the Rings: War

The Lord of the Rings (Sagan om Ringen) är en av de mest älskade böcker och filmer genom tiderna och är åter på tapen med den nya serien Rings of Power. I spelet The Lord of the Rings: War faller Midgårds öde i dina händer när ett nytt krig om Ringen är påväg.

Game of Thrones: Conquest

Trailer Game of Thrones: Conquest

Precis som Lord of the Rings har Game of Thrones fans värden över och har också expanderat sin värld med House of Dragon. Game of Thrones: Conquest är ett stategispel där du bygger upp ditt rike genom att skapa allianser. Träna din drake, beordra trupper och marschera för att utforska och erövra de sju kungarikerna.

Star Wars: Galaxy of Heroes

Trailer Star Wars: Galaxy of Heroes

För alla som gillar Sci-fi så är Star Wars: Galaxy of Heroes perfekta spelet. Här får du fightas i hela galaxen med dina favorithjältar. Du kan skapa och anpassa ditt drömlag med karaktärer från olika eror, inklusive nya karaktärer från The Mandalorian.

Marvel Contest of Champions

Trailer Marvel Contest of Champions


Förbered dig för episk kontra strid med dina favorit superhjältar och skurkar från Marvel i den ultimata kosmiska uppgörelsen. Sätt ihop ett team och börja din strävan att bli den ultimata Marvel-mästaren. Här hittar du alla dina favorit superhjältar som Spider-Man, Iron Man och Wolverine

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.