Mental hälsodagbok är appen som hjälper dig hantera din ångest

man in blue and brown plaid dress shirt touching his hair
Photo by Nathan Cowley on Pexels.com

Appen Mental Hälsodagbok låter dig att lära känna dig själv på djupet genom dina känslor. Genom att få ner dina tankar lan du förstå dig själv på ett bättre sätt och på så sätt må bättre!

ethnic sad woman embracing pillow in solitude
Photo by Alex Green on Pexels.com

Genom deras mind journal kommer din medvetenhet och förståelse om dig själv öka snabbt. Här får du frågor som kommer hjälpa dig igenom att bättre förstå dina egna motiv och handlingar. Mental hälsa är en ett stort och komplext ämnen och de är viktigt att förstår varför man mår dåligt. Därför är en personlig dagbok ett otroligt bra verktyg för att hantera negativa känslor och förebygga att de kommer.

Mindfulness och humörspårare

Du kan använda Mindfullness Journalen för att varva ner i slutet av dagen för att få ett bra avslut. Det är ett bra sätt att reflektera över det som hänt och att öva på tacksamhet. Men den här typen av dagbok kommer du få ett nytt sätt att tänka och se på saker så du kan övervinna depression. Mental Hälsodaboken har också humörspårare för att du ska kunna upptäcka när, vad och varför ditt temperament påverkas under dagen och av vilka saker. På så sätt för du en förståelse för vad det är som triggar dig och förhoppningsvis gör det lättare att hantera nästa gång det händer.

a woman in white knitted sweater using a cellphone
Photo by Ivan Samkov on Pexels.com

Med appen Mental Hälsodagbok består av flera olika delar för att öka välmående. Det först är att di lär dig koppla bort och reflektera med dagboken. Med den andra delen så har du din humörspårare med tre till tio loggar så du kan se ditt humör under dagen för att få en helhetsbild. För det tredje kan du aktivt påverka din egen lycka genom att lindra din ångest. Det fjärde är att testa att lyssna på meditation för få bättre sömn och förbättra ditt välmående ytligare. Låt din reda mot ett lyckligare liv börjar nu!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.