TAXI APPAR — Uber, Sverigetaxi, Cabonline, Taxi Kurir och Bolt

airport cab car person
Photo by JÉSHOOTS on Pexels.com

Här har vi samlat några av de bästa och mest pålitiga Taxi Apparna. Här under kan du läsa om Uber, Sverigetaxi, Cabonline, Taxi Kurir och Bolt.

anonymous person paying for taxi ride by credit card
Photo by Tim Samuel on Pexels.com

Sverigetaxi

Sverigetaxi är Sveriges största taxibolag med bilar från Kiruna i norr till Ystad i söder, Boka taxi snabbt och enkelt, fast pris, få statusuppdateringar för din resa och betala med kort eller PayPal.

Med Cabonline vet du alltid vad din resa kommer att kosta. Du kan boka taxi i Sverige, Norge, Danmark & Finland med en och samma app. Registrerad företagskunder har också möjlighet att få resan fakturerad, kopplad till ett resekonto eller företagskort.

Cabonline

Uber

Uber finns i över 10.000 städer världen över, så att du kan ta dig runt vart du än är. Boka din reda direkt eller beställ till en tidpunkt som passar dig. Du kan se det uppskattade priset när du bokar. Du kan också betygsätta din chafför efter resan är avslutad.

Bolt

Bolt är en transportapp som används för beställning av snabba och prisvärda resor. Använd din smartphone för att beställa en resa, bli upphämtad av en bil nära dig. Du kan också hitta närmaste Bolt scooter i Bolt appen

Taxi Kurir

Taxi Kurir är ett taxibolag verksamt i Skandinavien och finns i över 230 orter i Sverige, Norge och Danmark. Du kan också följa din bil direkt på kartan! I appen ser du bilens taxinummer så att du lätt och smidigt kan hitta din bil.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.