Boksnok – låt barnen kliva in i barnböckernas fantastiska värld

mother and daughter reading book with interest in bed
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Boksnok är en app där barn får följa med i böckernas värld. Med appen Boksnok får ni tillgång till tusentals barnböcker. Här finner ni flera olika barnböcker såsom Babblarna, Mumintrollen, Greta Gris och Lejonkungen och många fler. Öka ditt barns lust att läsa. Samtidigt som boken läses upp kan ni följa med i boken via appen. Testa Boksnok gratis i 14 dagar.

photo of girl reading book
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Upptäck böckernas fantastiska värld

Med appen Boksnok får barnen kliva in i böckernas fantastiska värld. I appen finns tusentals barnböcker. Lyssna på en bok samtidigt som ni kan läsa och titta på bilderna i boken på paddan eller i mobilen. Denna app kan skapa läslust hos barn och samtidigt öka deras ordförråd. För att underlätta sökningen finns det olika teman exempelvis böcker för 0-3 år, 3-6 etc., lättläst, pekböcker, Disney osv. Du kan avsluta prenumerationen när du vill. Det finns ingen bindningstid. Du kan även testa Boksnok gratis i 14 dagar. Möjlighet att lyssna offline om ni laddar ner böcker.

Appen Boksnok:

 • Tusentals barnböcker
 • Bjuder in barnen till böckernas värld
 • Ökar barns lust att lösa
 • Ingen bindningstid
 • Testa gratis i 14 dagar
 • Uppläsningsfunktion
 • Ladda ner böcker och lyssna offline
 • Medan boken läses upp kan ni följa med i boken i appen (lyssna och läs)
 • Röster, ljud och animationer
 • Enkel och lätt att använda
 • Tryggt att använda Boksnok. Innehåller endast barnböcker och ingen reklam.
child in blue shirt holding a book while sitting on blue blanket
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Enkelt att använda Boksnok

Boksnok är enkel att använda. Du kan välja att lyssna tillsammans med ditt barn. Eller så kan ditt barn lyssna själv när du exempelvis behöver fixa med maten. Istället för film och tv så kan barnen få uppleva böckernas fantastiska värld. Slipp att ta med flera olika barnböcker på semestern. Via appen får ni tillgång till tusentals barnböcker. Appen är trygg att använda och det finns endast böcker för barn och det förekommer ingen reklam. Priset är 69 kr i månaden eller 179 kr för ett kvartal. Lyssna på klassiska barnböcker eller upptäck nya favoriter med appen Boksnok!

1 kommentar

 1. Joww, låter ju faktiskt som något att ha när frugan har ett par glidare redan utkläckta.
  Respekt

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.