Flytta Bilen är appen som påminner dig när det är städdag

photo of person driving
Photo by Peter Fazekas on Pexels.com

Med Flytta Bilen får du snabbt en detaljerad överblick var och när städdagar infaller så du kan undvika att få böter! Här kan du på ett enkelt sätt för en överblick över när städdagarna infaller. Fungerar på flera platser i Sverige men just nu främst i Stockholm och Göteborg samt Malmö.

car keys on white surface
Photo by Brett Jordan on Pexels.com

I appen kan du enkelt se när det är städdagar och ställa in när du vill bli påmind, så du slipper tänka på det. Flytta bilen täcker samtliga gator i Stockholm inklusive Solna och Sundbyberg men funderar också i Göteborg och Malmö. Du kan på ett enkelt se allt i appen och se hur mång timmar de är kvar tills nästa städdag.

cars parked along way
Photo by Kaboompics .com on Pexels.com

Här får man en push-notis när det är dags att flytta bilen. Slipp också fundera på om det är udda eller ojämna veckor, appen har koll åt dig. Du kan också dela informationen med andra som också använder bilen. Toppen app för alla med bil!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.