Lifesum: Gå ner i vikt snabbt och enkelt

close up photo of toast with sunny side up egg
Photo by Antoni Shkraba on Pexels.com

Lifesum är en enkel och användarvänlig app som innehåller kaloriräknare och matdagbok. I appen får du också recepttips på lämpliga och goda maträtter. Nå dina viktminskningsmål med Lifesum!

Så här fungerar Lifesum appen

Du börjar med att registrera uppgifter om dig själv, så som din vikt. Därefter anger du önskad målvikt och vilken plan du vill följa. När alla uppgifter är ifyllda är det bara att sätta igång och börja registrera det du äter och dricker vid dina olika måltider. Du registrerar även hur mycket du motionerar och rör på dig varje dag. Lifesum skickar tips och påminnelser för att göra det hela så enkelt för dig som möjligt att laga och äta bra mat.

asparagus barbecue cuisine delicious
Photo by Pixabay on Pexels.com

Lifesums olika planer

Lifesum appen erbjuder flera olika planer att välja mellan, så som ”Viktminskning med Clean Eating eller Proteinrikt. Gör ett test och välj den plan som passar bäst för just din livsstil. Genom att välja plan får du speciellt anpassat kostschema och olika tips som passar dina önskemål. Håll koll på mat, träning och hur mycket vatten du dricker så att du får bättre balans i vardagen.

photo of salad on plate
Photo by Valeria Boltneva on Pexels.com

Lifesum Premium

Förutom Mat- & träningsdagboken får du via premiumversionen extra dietplaner och recept samt enkel synkronisering med andra hälsoappar. Appen är lätt att navigera i och ger en bra och tydlig överblick över dagens kaloriintag fördelat mellan kolhydrater, protein och fett. Du ser även tydligt hur mycket kalorier du bränt på dina motionsaktiviteter samt hur många kalorier du har kvar att äta under dagen.

Ladda ner Lifesum nu och bli hälsosammare redan idag!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.