Matpriskollen – prisjämförelser och tips på extrapriser

fruit salads in plate
Photo by Ella Olsson on Pexels.com

Den senaste tiden har priset på olika matvaror ökat. Priserna spås även fortsätta att gå upp till följd av pandemin och andra oroligheter i världen. Detta märks och kommer att märkas för mångas plånböcker. Därför vill vi på appar.se tipsa er om appen Matpriskollen.

Kolla på Matpriskollen

Jämför olika butiker

I denna app får du tips på vilka rabatter och erbjudanden som olika matbutiker i din närhet har. I appen finner du även en matprisundersökning där du kan se vad en matkasse kostar och skillnaden i pris mellan olika butiker utifrån olika hushållstyper och beroende på vilken stad ni bor i.

Välj dina favorit butiker och produkter

Appen hjälper dig att spara pengar på mat och du väljer själv favorit butiker. Här hittar du flera butiker såsom Ica, Coop, Willys City Gross, Hemköp, Ö&B med flera. Du ser olika erbjudanden och rabatter som dina valda butiker har samt söka efter erbjudanden och extrapriser. Du kan ha bevakning på produkter eller varumärken exempelvis blöjor. Har du en produkt för bevakning så får du ett meddelande när vald produkt finns till extrapris.

Gör inköpslista och kolla på recept

Matprisundersökning gör att du kan se prisskillnader på matkassar från olika matbutiker, utifrån olika hushållstyper exempelvis barnfamiljer eller singelhushåll och efter vilken stad ni bor i. När du tittar på ett erbjudande kan du välja att klicka på kastrullen och då får du tips på recept som kan göras på just den produkten. Du kan enkelt lägga till produkter till din inköpslista. Du behöver ingen inloggning för att använda appen plus att den är gratis.

Om appen Matpriskollen:

  • Spara pengar på mat
  • Ica, Coop, Willys City Gross, Hemköp, Ö&B
  • Spara dina favoritbutiker
  • Erbjudanden, extrapriser och rabatter
  • Bevaka produkter eller varumärken
  • Matprisundersökning
  • Ttips på recept
  • Gör din egen inköpslista
  • Inget log in eller password krävs

Spara pengar med hjälp av Matpriskollen

I många hushåll står kostnaden för mat för en stor del av månadskostnaderna. Dessutom har priset på många matvaror ökat. Med hjälp av appen Matpriskollen kan du spara pengar. I appen kan du välja dina favoritbutiker och se vilka erbjudanden och extrapriser som dessa butiker har. Du kan också välja att ha bevakning på olika produkter och sedan få meddelande när denna produkt finns till extrapris i någon av dina favoritbutiker

Andra bra funktioner i appen är att om du exempelvis tittar på en produkt som har ett nedsatt pris så kan du välja att klicka på symbolen kastrullen och då få förslag på olika recept som kan göras med denna produkt. Du kan även välja att enkelt lägga till produkten till din inköpslista genom att klicka på ikonen bredvid kastrullen. En annan bra funktion är den matprisundersökning som finns i appen. Matprisundersökningen jämför priser på matkassar utifrån olika hushållstyper såsom singelhushåll eller parhushåll. Här ser du skillnaden i pris mellan olika butiker. Matprisundersökningen i appen tar även hänsyn till vilken stad du väljer. Ladda ner appen idag och spara pengar.  

Ladda ner till iPhone

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.