Mindler – träffa en psykolog enkelt i mobilen

Foto av cottonbro pu00e5 Pexels.com

Mindler är den största psykologmottagningen online i Sverige. Alla kan må dåligt ibland och ha behov av att prata med någon.

Med appen Mindler får du möjlighet att träffa en psykolog digitalt och få hjälp med ditt mående. Du kan träffa en psykolog via Mindler när det passar dig oavsett vart du befinner dig. När du kontaktar Mindler får du en tid till en legitimerad psykolog inom ett dygn. Du kan till och med få kontakt med en psykolog under helger och kvällar.

Foto av Andrea Piacquadio pu00e5 Pexels.com

Såhär fungerar Mindler:

  • Ladda ner appen Mindler
  • Logga in med hjälp av BankID
  • Skapa ett konto i appen
  • Svara på några frågor om ditt mående
  • Därefter får du förslag på psykologer och lediga tider
  • Du väljer en tid och psykolog
  • Vid bokad tid ringer psykologen upp dig i appen
  • Ni har ett videomöte i appen och kommer överens om en behandlingsplan
  • Under din behandling får du träffa en och samma psykolog
man in black shirt and gray denim pants sitting on gray padded bench
Photo by Inzmam Khan on Pexels.com

Vad kan Mindler hjälpa dig med

Mindler kan hjälpa till inom flera olika områden exempelvis depression, ångest, fobier och OCD. Mindler är din psykolog online. Mindler erbjuder snabb hjälp. Du får själv välja vilken psykolog du vill träffa. Inför ditt första möte får du svara på frågor om hur du mår just nu. Sedan bokar du en tid och därefter blir du kontaktad i appen av en psykolog.

Foto av SHVETS production pu00e5 Pexels.com

Tillsammans kommer ni fram till en behandlingsplan. Målet med terapi är att du ska må bättre och lättare kunna hantera framtida problem på egen hand med hjälp av de tekniker, tankesätt och förhållningssätt du fått lära dig under dina möten med psykologen.

Foto av Andrew Neel pu00e5 Pexels.com

Du kan må bra

Hos Mindler arbetar legitimerade psykologer. Du loggar in i appen via ditt BankID. Ett videobesök med en psykolog hos Mindler kostar 100 kr och du kan använda frikort och då blir ditt besök kostnadsfritt. I appen finns även flera självhjälpsprogram. Med dessa digitala självhjälpsprogram kan du arbeta med terapi på egen hand. Det kallas IKT, Internetbaserad kognitiv beteendeterapi.

person sitting on cliff raising up both hands
Photo by Tetyana Kovyrina on Pexels.com

Glöm inte att du faktiskt kan få hjälp och stöd. Mår du dåligt och känner du att du behöver prata med någon. Tveka inte att kontakta Mindler som kan erbjuda kontakt med en legitimerad psykolog inom ett dygn. Alla förtjänar att må bra.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.