Nordic Wellness app för alla med medlemskap

photo of woman using earphones
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Om du är medlem hos Nordic Wellness får du inte missa att ladda ner Nordic Wellness app. Nordic Wellness är en av Sveriges största träningskedjor med flertalet klubbar runtom i landet. Med Nordic Wellness app kan du maximera din träning. I appen kan du bland annat boka och avboka pass, träna hemifrån med Wellness Online och spara dina favoritpass.

man holding black barbell
Photo by Victor Freitas on Pexels.com

Funktioner i appen:

  • Söka efter pass
  • Boka och avboka pass
  • Spara favoritpass
  • Ställa dig i kö till pass
  • Se din köplats
  • Få notis om det finns plats till ett pass
  • Triggz-konto
  • Sök klubbar
  • Synka med kalender
  • Tillgång till online-pass, Wellness Online

Appen som underlättar din träning

Med appen kan du smidigt boka, avboka och reservera en plats till ett pass. Har du reserverat en plats till ett pass som är fullt så kan du se din köplats i appen. Du kan även välja att få notiser om ett pass är fullt eller om du har fått plats till ett pass. Du kan välja att synka appen med din kalender i mobilen. Då ser du dina bokade pass i din kalender.

an on treadmill
Photo by William Choquette on Pexels.com

Träna hemifrån med Wellness Online

Ibland är det svårt att komma iväg till gymmet och svårt att hinna i tid till passet. Ja undanflykterna kan vara många. Då kan du välja att träna hemifrån med Wellness Online. I appen kan du välja mellan många olika online-pass. Du finner bland annat dessa pass Core, olika danspass, BodyBalance, yoga och BodyPump. Du kan även välja bland olika långa pass. Att välja att köra ett onlinepass kan vara ett bra alternativ när du har svårt att få ihop vardagen och har ont om tid och inte hinner ta dig till gymmet.

unrecognizable female athlete standing near sport accessories
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Triggz

I appen kan du hålla koll på ditt triggz-konto. Du får nya Triggz varje gång du tränar med Nordic Wellness. Både om du tränar via Wellness Online eller checkar in på någon av Nordic Wellness klubbar. Triggz ska hjälpa dig att öka motivationen till att träna. Genom att samla Triggz kommer du att få både belöningar och rabatter.  

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.