Apple AirPods Max med 20 timmars speltid

AirPods Max har marknades bästa aktiva brusreducering som kommer ge dig en fantastisk musikupplevelse.

AirPods Max kombinerar högupplöst ljud och har också marknadens bästa aktiva brus­reducering. På 5 minuters laddning ger hela 1,5 timmes lyssning. När du förvarar AirPods Max i fodralet Smart Case så försätts batteriet i strömsparläge. Med en full laddning får du 20 timmars lyssning.

AirPods Max känner av när du har dem på dig och pausar ljudet om du tar dem av dig. Over ear hörlurarma ger en bioliknande surround­­­­upplevelse när du exempelvis kollar på film eller serier. Du kan också enkelt ansluta hörlurana mellan iPhone, iPad och Apple TV.

Med en knapptryckning så kan du växla från brucreducering till transparens, där ljud utifrån släpps in utifrån så du kan integrera med världen utanför. Under samtal så isoleras din röst så att den hörs tydligt och tar bort runt om dig utanför som stör.

I varje öronkåpa som finns ett Apple-designat H1-chip som har en akustiska design och på ett avancerat sätt kan beräkna ljud, vilekt ger en banbrytande ljudupplevelse. Du kan ocks be Siri att auto­matiskt läsa upp viktiga notiser från meddelan­den, telefon eller kalender. AirPods Max kostar 7025kr.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.