BabyNaps – bättre sömn för din bebis

baby sleeping with animal plush toy
Photo by Ivone De Melo on Pexels.com

BabyNaps är appen som hjälper din bebis till en bättre sömn. Något som nästan alla småbarnsföräldrar upplever är sömnbrist och många längtar efter mer sömn och ork.

Med appen BabyNaps får du ett sömnschema för din bebis. Ett sömnschema med rekommenderade sovtider för bebisen. Tanken med sömnschemat är att din bebis ska sova lagom mycket på dagen och gott på natten. När din bebis får bättre sömn sover du mer och du kan lättare planera din dag och få mer ork.

baby lying near dog plush toy
Photo by Spencer Selover on Pexels.com

Appen BabyNaps

  • Tillförlitligt sömnschema – rekommenderade sömntider för din bebis
  • Bygger på forskning
  • Tips och information
  • Artiklar
  • Följ din bebis dag till dag
  • Få koll på hur mycket din bebis sover varje dag
  • Passar barn från 0-2 år
  • Appen kostar 30 kr
smiling mother and baby looking at camera
Photo by William Fortunato on Pexels.com

Bättre sömn för din bebis

Sömnbrist är vanligt hos föräldrar med små barn. Appen BabyNaps hjälper din bebis att få en bättre sömn. I appen får du ett tillförlitligt sömnschema för din bebis med förslag till rekommenderade sömntider för din bebis. Med sömnschemat sover din bebis lagom mycket på dagen och sover gott om natten. I appen får du både tips och nyttig information och det finns även artiklar om bebisars sömn. I samband med att din bebis växer så förändras sömntiderna.

baby holding human finger
Photo by Wayne Evans on Pexels.com

Med appen BabyNaps får du även koll på hur mycket din bebis sover per dag. Appen bygger på forskning kring bland annat bebisars behov av sömn och rekommenderad sömnmängd. BabyNaps passar till bebisar från 0- 2 år. Sömnschemat i appen startar vid tre månaders ålder. Sover din bebis bättre får du en bättre sömn och mer ork och mer egentid på kvällar när din bebis sover.

a mother looking at the baby she is carrying
Photo by Yan Krukov on Pexels.com

Många föräldrar säger att de har blivit hjälpta med denna app och har fått mer rutiner. Har du en bebis och själv lider av sömnbrist kan du ge denna app en chans.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.