Mathem — handla mat online och få mer tid över

overhead shot of a person tapping on a cellphone
Photo by Nataliya Vaitkevich on Pexels.com

Med Mathem kan du smidigt beställa dagligvaror, köksprodukter, heminredning, apoteksvaror och receptbelagd medicin från din soffa.

flat lay photography of variety of vegetables
Photo by Engin Akyurt on Pexels.com

Clas Ohlson och Kronans Apotek

Mathem har över 12.000 som du kan köpa. Alltifrån frukt och grönt, mejeri, kött och fisk. Du kan också beställa produkter från Clas Ohlson-butiken, där kan du handla husgeråd, saker till kontoret, leksaker och produkter till badrummet. Via Mathem kan du också handla apoteksvaror och receptbelagd medicin från Kronans Apotek.

Inspirerande recept

Något jag själv älskar med mathem är alla deras goda recept! Om du behöver inspiration om vad du vill lagar har Mathem mängder av recept, avsett diet, preferenser eller budget. Gillar du ett recept kan du lägga med ett knapptryck lägga alla ingredienser i varukorgen. Kom bara ihåg att de även lägger in basvaror som salt och olja, vilket jag själv oftast redan har hemma.

photo of sliced cheese on wooden surface
Photo by Luna Lovegood on Pexels.com

Fri leverans

Vanligtvis ksn du beställa fram till kl 23:59. Du får fri leverans om du handlkar för över 95kr. Expressleverans finns tillgänglig alla dagar i veckan mellan 08–22. Efter du fyllt din varukorg behöver du välja leveranstid, leveranssätt och leveransadress. Du kan välja att betala med kort, faktura eller presentkort.

Följ din leverans

När din order är färdigplockad får kommer du få bekräftelse via mejl. För att följa din leverans gå in på Min Sida eller följ länken i smset.  För varor med 18-års grän behöver du bekräfta din ålder med BankID efter att du klickat på slutför köp. Kom ihåg att alla läkemedel eller produkter som har åldersgräns behöver överlämnas personligen.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.