Korsord på svenska i mobilen med appen Ordet Kors

Letar du efter ett nytt spel som både är kul och tränar hjärnan så är appen Ordet Kors något för er. Förutom att det är roligt så kommer du också förbättra ditt ordförråd, stavning och koncentration.

Det är enkelt att spela men svårare at bemästra ju längre du kommer. Det börjar enkelt för att gravids byggas upp. Spelet går ut på att ni ska använda de angivna bokstäverna och skapa ord i en formation av ett kors. Orden skapas genom att du dra fingret mellan bokstäverna tills det blir till ett ord. Ibland finns det också dolda ord som du kan lösa genom ledtrådar.

Funktioner i appen

  • Hitta extra ord för att samla mynt
  • 2000+ nivåer som du kan spela
  • Du behöver inte internettåtkomst
  • Enkelt att spela och svårt att mästra
  • Gratis för alla spelare

Spelt är både lämpligt för barn och vuxna att spela. Det går också att köra offline så det är perfekt när du har dålig uppkoppling. Genom att logga in varje dag och få dagliga bonusar, dessutom får du mynt om du klurar ut extra orden som inte syns på korsordsbrädet. Du kan ladda ner spelet till din mobil här under!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.