E.ON Drive är låter dig ladda din bil snabbt och enkelt

white car charging
Photo by Rathaphon Nanthapreecha on Pexels.com

Appen E.ON Drive är appen för dig med elbil som vill ladda bilen fort och smidigt! Här kan du både starta och stoppa din laddning direkt i telefonen. Du får också tillgång till många laddstationer i hela Sverige och våra grannländer samt i Europa!

Du behöver bara registrerar dig på E.ONs hemsida och kan använde det kontot för alla deras och samarbetspartners laddstationer. Via deras karta får du en snabb överblick över var de finns och vilka som är tillgängliga. Statusen på laddplatserna visar vilka som du kan använda, är upptagna eller är ur drift. Så du slipper åka runt och leta i onödan! Här ser du också vilka priser som gäller just nu och kan se hur laddningen går även om du inte är vid bilen.

  • Karta över laddstationer
  • Status som visar ledig, upptagen och ur drift
  • Se vilka priser det är just nu
  • Starta och stoppa laddning
  • Fungerar i Sverige och Europa
  • Slipp leta efter laddplatser
gray electric car parked on a charging bay
Photo by Kindel Media on Pexels.com

En otroligt smidig och bra att ha app när du kör runt och letar efter laddstationer. Här kan du enkelt planera in var du ska ladda och snabbt se vilka laddplatser som just nu är lediga. En måste ha app för alla som kör en hybrid eller elbil!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.