Township – skapa din drömstad

Med appen Township så får du skapa din drömstad. Gillar du att spela SimCity eller Family Island så kommer du att gilla att spela Township.

Starta jordbruk och bygg din drömstad. Odla, sälj varor, utfodra djuren, skapa fabriker och skapa samhällsbyggnader som restauranger osv. Få din stad och ditt jordbruk att växa och locka fler invånare till din stad. Hur ser din drömstad ut?

Township:

  • Starta jordbruk
  • Odla grödor och föd upp djur
  • Skapa din drömstad
  • Få ditt jordbruk och din stad att växa
  • Skapa fabriker och sälj varor
  • Skapa samhällsbyggnader såsom biografer och restauranger
  • Få fler invånare till din stad
  • Få din stad att blomstra

Skapa din drömstad

Få ditt jordbruk och din stad att växa. Du får vara kreativ. Under spelets gång får du skapa strategier och fatta beslut. Spelet går ut på att du ska skapa en attraktiv stad och få staden att växa och få fler invånare. I början av spelet finns det bara ett fåtal byggnader och mark för odling. Men jordbruket och staden utvecklas och får fler invånare. Fabriker byggs och det kommer fler djur. I fabrikerna skapas varor som sedan kan säljas. I spelet samlar du poäng och när du fått ett visst antal poäng kommer du till en ny nivå. Ny nivå innebär även nya djur och nya byggnader.

Producera varor

Du börjar med lite mark för odling. Få ditt jordbruk att växa. Föd upp nya djur och odla fler grödor. Se till att ha alla råvaror så att ni kan producera varor i fabrikerna och sedan sälja varorna. Sälj varorna till invånarna i staden eller sälj utanför din stad då fraktas dina varor med exempelvis tåg. När du säljer varor får du mynt. Med dessa mynt kan du skapa nya byggnader och på så sätt locka nya invånare till din stad.

Låt din stad växa. En växande stad kräver en del arbete. I detta spel får du testa dina ledaregenskaper, skapa strategier, planera och organisera. Du vill att din stad ska blomstra och att invånarna vill bo kvar. Miljontals har testat att spela Township. Testa du med! Ladda ner appen idag och börja att skapa och utveckla jordbruket och få din stad att växa.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.