Glimra – tvätta bilen enkelt med mobilen både billigt och miljövänligt

white mercedes benz convertible coupe
Photo by Mike B on Pexels.com

Glimra appen är låter dig få din bil skinande ren när du vill och betalar bara för tiden du använder självtvätten. Låt din bil glänsa i sommar med glimra!

person holding a sponge washing his car
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Sköter allt med mobilen

I appen Glimra kan du hitta din närmaste station med deras karta och snabbt komma igång. Du styr sedan hela tvätt processen direkt i din mobiltelefon. Här kan du starta och stoppa din tvätt när du vill, så du slipper betala för mer än du behöver. För att komma igång behöver du ladda ner appen till din telefon och registrera dig samt lägga till ett betalkort. Efter det är det bara upp en station att köra till och välja vilket bås du använder på stationen. Du kan också lägga till ett maxbelopp du vill tvätta för. För en vanlig bil kostar en biltvätt mellan 75 till 125 kronor och tar cirka 10 minuter.

grey ford focus hatchback
Photo by Mike B on Pexels.com

Det här ingår på Glimra

  • Högtryckstvätt
  • Dammsugare
  • Högglans och vax
  • Avfettning och powerfoam
  • Schampo med borste
  • Avspolning
a person cleaning a rim of a car
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Låt din bil glimra

På Glimras tvättplatser ingår allt du behöver. Du kan använda högtryckstvätt, dammsugare och avspolning. För att få bilen ren och fin kan du använda avfettning, vax och högglans samt schampo på borste. Det är också miljövänlig vilket är toppen. Här tas restprodukter och hanteras på ett miljövänligt sätt samt deras stationer testa regelbundet att de följer miljökrav. När du tvättar din bil på Glimra har du allt du behöver för att få den blänkande och inte minst Glimrande bil!

black vehicle wheel and tire
Photo by Mike B on Pexels.com

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.