Preglife är appen för dig som är gravid

pregnant woman photoshoot
Photo by Leah Kelley on Pexels.com

Följ din graviditet vecka för vecka och följ barnets utveckling från födseln upp till två års åder. Innehållet i appen är granskat av specialister som barnmorskor och psykologer.


Här hittar du artiklar med information om barnet i livmodern, kost under graviditeten. Det finns också tips och råd till dig som är partner och förslag på aktiviteter ni kan hitta på tillsammans. Du finner också guider inom viktiga ämnen om amning, bilbarnstolar, försäkringar och vaccinationer. Utöver det har Preglife 3 olika podcast med expertråd om förlossning och föräldraskap.


Med gravidkalender kan du enkelt följa din graviditet och barns utveckling vecka för vecka. För varje veck får du en söt frukt eller grönsak som visar hur stor ditt barn är i livmodern. I appen finns också en checklista om allt som är viktigt att komma ihåg. Utöver det hittar du också vaccinationsguide, förlossningskurser och värktimer.

Preglife Connect är ett socialt nätverk där du kan hitta nya vänner som också väntar eller har fått barn. Här kan du också få svar på olika frågor genom att prata med andra. Mumfulness är träning skapad för dig som är gravid. Så som yogaklasser, meditation och olika typer av träningspass för att du ska må bättre under graviditeten.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.