NutriU appen med recept och tips för din Philips Airfryer

Njut av god mat hälsosamt med Philips Airfryer och hitta inspirerande recept i NutriU appen! Vad säger du om jag berättar att du kan äta pommes frites, kycklingvingar och fiskpinnar – utan fritering?

Du lagar hälsosam mat hemma men får ändå äta dina favoriträtter. En riktig win-win. NutriU är en allt-i-ett app för allt om rör din Philips Airfryer. Här i appen finns idéer för alla dygnets måltider som frukost, mellanmål, lunch, snacks och middag. Välja själv dina preferenser om vad för sorts mat du vill laga, hur lång tid det får ta och svårighetsgrad. Förutom det så kan du också se bilder och videor från andra användare i deras community.

Förutom att det är nyttigare att använda airfryer än fritering så tar det inte bort smaken. Tack vare varmluft så kommer din at bli god och krispig men utan all onödig olja. Sen så är det också som så att du slipper massa onödig disk oh tid vid spisen. Du lägger bara in de du ska tillaga och ställer in din Airfryer. Vänta tills den säger att den är klart och så visp, så är maten klar. En riktig toppen uppfinning.

Jag har själv en Airfryer hemma och jag är frälst. Så underbart att bara komma hem från jobbet och snabbt kunna svänga ihop en måltid. Ett tips är också att testa dig fram. Man kan laga så mycket mer än du tror med den, bara du själv så sätter gränser. Så var kreativ! Det finns alla möjliga recept att testa som bröd eller kladdkaka. Så se till att ha kul med den. Min absoluta favorit är (ok den blir inte så nyttig) är chill cheese tops. Har någon av er något tips eller rätt ni vill dela med er av? Berätta gärna i kommentaren!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.