36h Ingrid – streaming festivalen som alla väntat efter!

I 1,5 dygn kommer den nya digitala festivalen 36h Ingrid sändas från studion på Södermalm med cirka 30stycken uppträdanden!

Startar idag fredagen den 27/3 kl. 14.00 och pågår till söndagen den 29/3 kl. 03.00. Man kommer att kunna lyssna på bland annat Tove Styrke, Johnossi och Shout Out Louds. De som uppträder är en mix av både artister och band samt djs som spelar mellan de roddas mellan de olika uppträdandena.
Bekräftade artister och djs
Ahmet Yaraman
Anna Drvnik
Alice Boman
Axel Boman
Beniwasta
Daniel Lien
David Ritschard
Esther
Freja The Dragon
Jazzagenturen
Jakob Grandin
Jenny Wilson
Johanna Beckman
Kornél Kovács
LFO2
Linn Koch-Emmery
Luciano Leiva
Lång-Kalle
Marble & Toof (Garage Sessions)
MOLO
Nadja Chatti
Ollbult
OLSSON
Peter Bjorn and John
Pontus de Wolfe (dj-set)
Sagor och swing
Shout Out Louds
Stella Explorer
Thomas Stenström
Tove Styrke
Tussilago
YAYA (dj-set)

Streama via Twitch

Musikbranschen som i sig själv ytterst kreativ har nu fått visat prov på nya sätta att kunna fortsätta nå ut till publiken. Bland de första som hände i Corona krisen är just att konserter mer eller mindre inte kommer att kunna ske under oviss framtid. Konceptet 36h Ingrid har inspirerats av amerikanska upplaga av att live streaming konserter. Namne 36h Ingrid kommer ifrån att online festivalen spelas i Ingrid studion som ligger på Södermalm i Stockholm. För länken till eventet kan du gå in på 36h Ingrid Facebook sida och på så vis streama via Twitch.

Jättestort jättesnabbt

En av dem bakom initiativet är Kalle Josephson och har sagt ”alla artister har varit råpeppade på idén. Så det hela blev jättestort jättesnabbt” och ”allt som ske under festivalen sker nu. De ska bli intressant och häftigt att se hur allt löser sig.” En annan av arrangörerna är Pontus Winnberg som berättade för Sveriges Radio ”De kommer bli som ett sorts VM i samarbete och improvisation. De finns ju en kraft i den här situationen för folk samman och som gör att man tar flera kollektiva initiativ och inte agerar lika mycket ur ett själviskt perspektiv. Jag hoppas de blir mera så för de kan nog gagna alla!
Länkar att ladda ner Twitch som app

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.