Nespresso förnyat hopp

Saknar du att sitta på ditt favorit café och sippa på en latte eller en kopp kaffe? Senaste smaken som de har passar fint i dessa jobbiga tider “smaken av förnyat hopp.” Visst känns de så ibland, de enda man behöver för att bli lycklig är en kopp kaffe!

Nespresso använder sig flitigt av kändisar för att marknadsföra sitt kaffe, som i den här reklamen med George Clooney i en parodi av Game of Thrones.

Lyxig app och kaffe

Nespressos app är enkel att använda, snygg design och gör det den ska – få ditt kaffe levererat hem. Såklart behöver du ha en Nespresso maskin för att använda kapslarna, men om du är sugen på att köpa en så kan du också göra det via appen. De har uppgett att de kan vara längre leveranstider på grund av Corona, men när jag beställde själv så kom det redan dagen efter. Vilket var tur då jag höll på att förgås när mitt lager började sina.

Är en djungel att leta bland alla sorter av kaffe och om du känner dig villrådig kan du alltid beställa ett färdiga paket av de populäraste kapslarna och prova dig fram.

I dessa tider när vi inte är lika lockade att ta oss till fysiska butiker är de toppen att man kan beställa hem. Du tycker bara på Handla i appen och så väljer du om du ska köpa kaffe, maskin eller tillbehör och börja shoppa loss bland alla deras kapslar och utrustning. Kolla igenom din varukorg innan du beställer eller hoppas över det steget och beställ en tidigare order på nytt. Shoppar du alltid samma kaffe så kan du också skaffa en kaffe-prenumeration där du själv väljer antal, sort och tidsintervall. Smidigt och enkelt!

Har inte köpt vanligt bryggkaffe på två år

Vertuo och Original

Finns två typer av maskiner, Nespresso Vertuo eller Original. Original är den klassiska som brygger rissetto, espresso och lungo, som du kan njuta av som den är eller göra t.ex. cappuccino eller latte. Vertuo är den senaste maskinen och har fem storlekar, från espresso till mugg. Med sin centrifusion technology känner den själv av mängden vatten som behövs, beroende på vilken kapsel du har och brygger med skarp preposition. Jag är själv ett stort fan av Nespresso och sen jag köpte min Vertuo för två år sedan har jag inte köpt ett paket bryggkaffe.

Testa att göra en reverso – lägg mjölk i botten innan kaffet bryggs ovanpå. De gör att mjölken åker upp i creman och ger den en härlig och fyllig smak. Är en grym app för dig som vill ha ditt Nespresso kaffe utan att ens behöva ta dig hemifrån samt för dig om vill skaffa en och sätta lite lyx i tillvaron. Är de bara jag som hör George Clooney röst från reklamen “Nespresso what else?”

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.