Dplay blir Discovery Plus

happy young relaxed woman watching tv at home
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Discovery Plus är det nya namnet på streaming tjänsten Dplay – förkortning för Discovery Play. Är en streaming tjänst med fyra olika typer av abonnemang: Gratis, Underhållning, Live och Total. Med ett konto kan alla testa gratis variationen med reklam för att se om man vill köra på ett vanligt abonnemang. Discovery Plus har många kanaler och program för dig som älskar Sport, Underhållning, Natur, Dokumentärer och Reality. Inkluderar kanaler som TV4, Kanal 5, Discovery, TLC och Animal Planet samt mycket mer!

cheerful woman watching tv at home
Discovery Plus är för dig som älskar Sport, Underhållning, Natur, Dokumentärer och Reality
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Kategorier

 • BBC
 • Bröllop
 • Crime
 • Djur och natur
 • Dokumentärer
 • Hem och inredning
 • Komedi
 • Kropp och hälsa
 • Livsstil
 • Mat
 • Motor
 • Nordiskt
 • Reality
 • Sport
 • Svenskt
 • Teckentolkat
 • Underhållning
 • Äventyr

Allt från BBC till sport och Reality

I kategorin BBC finns allt från natur, vetenskap och historia. Där visas program som prisbelönta Planet Earth och Treasure Decoded och The Genius Of Marie Curie. I djur och natur hittar du Pitbulls And Parolees, My Cat From Hell och Shark Week 2020.

Under dokumentärer finns gripande berättelser som Outsider, Therese Lindgren: ibland mår jag inte så bra och Joakim Lundell: jockiboi räddade mitt liv. Crime visa tunga och hemska berättelser som Ted Bundy, Utøya: i huvudet på en massmördare och Killing Michael Jackson. För bilfantasterna finns Motor med Top Gear och American Chopper. För dig som älskar Sport har de C More – Hockey/Fotboll/Golf, Sportkanalen samt Eurosport 1 och Eurosport 2.

Inom Bröllop har 90 Days to Wed med spinoffer som before the 90 days, 90 days fiance och the other way around, .Här finns även fler serier med gamla detalgare från 90 Days som The Family Chantel och tvillingarna Darcey & Stacey. Om du inte kan få nog av bröllop så spana on Say Yes to the Dress och Something Borrowed, Something New. Livsstils serier finns det en uppsjö av med Wahlgrens Värld, Little People: Big World, Extreme couponing, Return to Amish and Here Comes Honey Boo Boo.

Kanaler

 • SVT1, SVT2, SVT24 och SVT BARN
 • TV12, TV4, TV4 Film, TV4 Guld och TV4 Fakta
 • Kanal 5, Kanal 9 och Kanal11
 • Sjuan
 • Investigation Discovery
 • TLC
 • EUROSPORT 1 och EUROSPORT 2
 • C MORE FOTOBOLL, C MORE HOCKEY och C MORE GOLF
 • SPORT KANALEN
 • Food Network
 • Travel Channel
 • Animal Planet
 • Kunskapskanalen
 • Discovery Channel

Det har gott om om matprogram också som får det att kurra i magen och här finns min perosnliga favorit serie Masterchef Australia! Andra program är nya Yes Chef med Pernilla Wahlgren, Cake Boss och Bizarre Food. För dig som gillar Hem och Inredning finns Sofias Änglar, Property Brothers, Arga Snickaren, My Lottery Dream Home och Fixer Upper. I Reality finns tv programmen Ex on the Beach, Kate Plus Eight, Gold Rush, SOS Sverige, Ullared och Long Island Medium.

De flesta program på Discovery Plus har tillgång till textning. Syntolkning finns tillgänglig på deras linjära tv kanaler. Där en syntolk beskrivande berättar det som det som syns men inte sägs i ett program. Teckenspråks-tolkning finns på vissa utvalda program.

1 kommentar

 1. Varför släpper ni inte nya Fixer Upper i Sverige?? Säsong 1, 2 och 4 ??? Vill ju se nya säsongen 6 som släpps i USA nu (Magnolia Network)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.