Bli en masterchef med Gordon Ramsays tre-i-rad spel!

Ha kul med Hell’s Kitchen kocken Gordon Ramsays mobilspel och bli en mästerkock! Gordon Ramsay klassiska tre-i-rad spel är både roligt för matälskaren, spelfantasten och för alla Gordon fans.

Stjärnkocken Gordon Ramsay är känd från Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares och MasterChef!

Genom att du hackar och skär och lagar mat, så tar du dig igenom spelet för att bli en mästerkock. Du bygger upp en fantastisk receptbok tillsammans med kocken Ramsay och hans personliga favoriter och signaturrätter. Spelet går också att köra offline så du kan spela var du vill och när du vill!

MasterChef Gordon Ramsay

Kändis kocken Gordon Ramsay är mest känd för sin medverkan i tv med många olika matlagningsprogram. Ramsay är domare i MasterChef US samt motsvarande för barn MasterChef Junior och Hell´s Kitchen. Gordon är internationellt erkänd med flertalet Michelin Stjärnor. Hell´s Kitchen profilen har öppnat restauranger runt om i världen, från Storbritannien och Frankrike till Singapore och USA. Denna brittiska kock med ett hett temperament har också gjort bland annat Kitchen Nightmares, Hotel Hell, Gordon Behind Bars och Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.