Melodifestivalen 2021 app för att hjärtrösta på bidragen

woman holding disco ball
Photo by Ali Pazani on Pexels.com

Så se till att ladda ner appen, gör dig redo för melodifestivalen 2021! Hur härligt är det inte med ett litet avbrott från den dystra verkligheten och det kalla vädret att få lyssna på schlager? Även om publiken gapar tom för artisterna så kommer hemmets soffor att fyllas och vi får ändå njuta av en fantastisk show. Den nya mello-appen är också gjord för alla som inte kan träffas eller se den tillsammans som vanligt.

Med den nya restriktionerna under Coronapandemin så stänger de flesta uteställen redan klockan 20.00. Och förhoppningsvis så kommer de göra att många fler kolla på Melodifestivalen i år. Helt gratis kan du rösta på dina favoritbidrag genom att rösta med hjärtan direkt i appen. Du röstar genom att trycka på hjärtat tills det växer sig stort, det är detsamma som en röst. Du kan trycka upp till fem gånger på varje musikbidrag. Hjärtrösta om du vill på låt nummer ett tre gånger, sen på låt fyra två gånger och sist men inte mins bidrag nummer sex fem gånger. Kom ihåg, kanske onödigt i år att punktera då det nästan inte går att resa, men appen fungerar bara i Sverige.

Melodifestivalen appen 2021 gör det också möjligt för dig att få de senaste nyheterna om Mellon live i appen. Häng med i backstage och fråga artisterna frågor eller reagera på bidragen och tippa resultatet. Här i Mello appen kan du chatta med dina vänner. Melodifestivalen appen är ett riktigt måste för alla som kollar! Du kan ladda ner den via länken här under!

https://apps.apple.com/se/app/melodifestivalen/id947860957

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.svt.melodifestivalen&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.