CarPay – när du vill tanka och tvätta eller spara till en Volvo

car refill transportation gas
Photo by Skitterphoto on Pexels.com

Volvos app CarPay gör att du med lätthet kan se allt du gör med kortet – betala med mobilen, få bonus, rabatt och erbjudanden! Bonusen som samlas när du använder appen kan man använda när man tankar på Tanka eller ska tvätta bilen på Tvätta!

När du använder CarPay slipper du använda ditt vanliga betalkort och kan betala direkt i appen när du tankar på Tanka samt att du får kvittot digitalt. Du loggar enkelt in med ditt Bank-ID och vi platstjänst känner den av vid vilken station du är. Välj sedan vilken pump du vill tank ifrån och börja fylla på bilen med energi. Sen avslutar du. Lätt som en plätt! En grej till. Extra bra priser får man också när man tankar och tvättar samt bonus desto mer du använder CarPay.

I appen kan du också bättre koll på din bilekonomi. Med den digitala-plånboken i CarPay använder du på samma sätt som ditt vanliga betalkort. I CarPay kan du också spara med en av Sveriges bästa sparräntor på 0,55% i ränta. Det är lätt att använda och när du startar hittar du OCR-nummer och Bankgiro. Här har du också insättningsgaranti, som är som en försäkring för pengarna som sparas. När du lämnar in din Volvo för reparation och/eller service får du också allt sparat i appen digitalt.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.