Espresso house app – kaffe non-stop och få en ny kaffe i timmen

two coffee latte
Photo by Anna Urlapova on Pexels.com

Fira Semmeldagen – idag tisdagen den 16 februari 2021 – med att skicka ett Semlogram med Espresso House appen! Ett hett tips från mig är att skaffa deras kaffeprenumeration, kaffe non-stop och njut av en rykande kopp när du vill. Väldigt prisvärt om du är en koffein junkie som mig och ändå spenderar pengar på take away kaffe.

Kaffe non-stop med kaffe-abonnemang

Kaffe non-stop abonnemanget kostar 149kr/månaden. Toppen deal om du ändå köper med dig kaffe någon gång i veckan. Med det erbjudandet kan du hämta en ny kopp kaffe på valfritt Espresso House en gång i timmen så länge de har öppet. I appen är du med i deras lojalitetsprogram som gör att du samlar bonus och få extra bra erbjudanden. Vid varje köp du gör så får du en stämpel, bara beloppet är över 20kr. Efter nio stämplar får du den tionde kaffekoppen helt gratis!

caffeine coffee coffee machine coffee maker
Photo by Burst on Pexels.com

Mina personliga favoriter på Espresso House

I appen hittar du också erbjudanden på andra saker i deras sortiment. Det finns gott och goda saker du kan äta och dricka på Espresso House. Mina personlig favoriter är deras Caramel Pecan Brownie, Chicken Chipotle BBQ Bagel, Hot Melt Avokado och Wrap Lax. Samt dryck som jag bara älskar är deras Caramel Latte och en Cortado eller en helt vanlig Bryggkaffe sitter aldrig fel.

20% rabatt på allt för alla studenter

I Espresso House app kan du också betala direkt i mobilen. I kassan skannar du appen för att att identifiera ditt medlemskap och för att aktivera dina erbjudanden. Du kan betala som vanligt med ditt bankkort. Men för att få extra förmåner kan du ladda upp pengar till Espresso House appen. Du flyttar pengar dit genom swish eller via ditt betalkort. Dock är minimum gränsen för insättning 300kr. Då får man 10% rabatt på allt man handlar på Espresso House. Det gäller på all deras mat, fika och dryck. Som stunden får du dessutom 20% rabatt på hela deras sortimentet när du handlar via appen.

Och Semmeldagen till ära idag så har de just nu att du kan skicka ett Semlogram till någon. Vem skulle inte vilja ha en semla och en god kopp kaffedryck just nu?

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.