Bokus Play – billigt och bra val att streama ljudböcker

white book in white table near yellow wall
Photo by Stas Knop on Pexels.com

För 79kr i månaden är Bokus Plays ett super bra budget val att streama ljudböcker ifrån. Även deras andra premium abonnemang är förvånansvärt billigt och med ett stort utbud av titlar. Framförallt är Bokus Play toppen för dig som vill ha tidig tillgång till nya böcker som släpps också!

Nya boktitlar

Bokus Play är ett av de senaste tillskotten på marknaden för ljudböcker. De erbjuder två olika abonnemang. Bas för 79kr/månaden eller Premium för 139kr/månaden. Bas har ett väldigt lågt pris och ger dig tillgång till endast en bok i månaden. Perfekt för den som inte läser så mycket. Premium ger dig tillgång till att lyssna och läsa obegränsat med böcker. Bokus Play har mer eller mindre samarbete med alla de större förlagen. De gör att har de flesta nya titlar som kommer till Sverige redan från att de har släppts. När de kommer till populära äldre titlar är den inte riktigt lika stark som konkurrerande ljudbokstjänster.

Lyssna offline

Bokus Play gör det också möjligt för dig att organisera upp egna listor med olika böcker. Du kan med lätthet söka på olika kategorier, titlar och topplistor. I bokhylla hittar du alla böcker du lagt till samt kan se vilka du håller på att läsa och har läst klart. Via ditt vanliga telefonabonnemang strömmas böckerna du lyssnar på, men du kan också ladda ner dem och lyssna offline. Du kan lyssna på flera böcker samtidigt och den kommer ihåg vart du var sist i de olika böckerna.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Du kan prova Bokus Play i 14 dagar gratis. Registreringen görs via deras hemsida på nätet. Där du väljer ut ett abonnemang och sen laddar ner appen. Många andra boktjänster har familj-abonnemang, vilket tyvärr inte Bokus Play har. Samt att de inte heller har et barn-läge att ställa in i appen. Plus är att de har ett lägre pris än de flesta andra. Du kan också växla fritt mellan Bas och Premium abonnemangen. När du har Bokus Play får du också fri frakt och rabatt hos Akademibokhandeln och Bokus. Användarna får alltid 5% hos Bokus, 10% på Akademibokhandeln samt 30% på presentpapper och snören hos dem. Bokus Plays egna beskrivning av sig själva stämmer väldigt bra. Flexibelt, prisvärt och enkelt!

https://apps.apple.com/se/app/bokus-play/id1338795624

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bokus.play&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.